Tickets


Tickets

Let op: Koop je tickets alleen via Ticketmaster. Er zijn diverse websites (bijv. topticketshop, viagogo etc.) die tickets voor veel te hoge prijzen aanbieden, maar die geen enkele garantie geven op toegang tot de show. 

Deuren open 7 maart: 16:00 uur
Deuren open 8 maart: 15:00 uur

KLIK HIER OM TICKETS TE KOPEN.

Tijdens Country to Country is AFAS Live opgedeeld in twee 'area's'. Het eerste gedeelte, de isla Talent Stage, is de locatie naast de hoofdzaal (Black Box) en in de isla Talent Stage is een vrije zit- en staankeuze. Er zijn hier geen gereserveerde stoelen en er is een gelimiteerde capaciteit. Voor de shows in de Black Box is er sprake van een vaste, gereserveerde zitplaats. U vindt uw rij- en stoelnummer terug op uw ticket. 

We vragen echter om uw begrip dat de kans aanwezig is dat mensen voor hun eigen stoel gaan staan om te dansen tijdens optredens van de artiesten.

Weekendticket VIP+ (€360,00)
- weekend ticket (best seats in the house: row 1 or row 2)
- exclusive festival t-shirt in your size
- exclusive festival cap
- exclusive VIP-laminate
- limited edition C2C merch item
Your VIP package comes in a C2C totebag which you need to pick up during the festival - the package will not be shipped.

Weekendticket Golden Seat (€170,00) / Dagticket Golden Seat (€89,60)
De Golden Seats zijn de best beschikbare zitplaatsen bij het podium.

Weekendtickets categorie 1 (€145,00) / Dagtickets  categorie 1 (€78,40)
De categorie 1 tickets bevinden zich op de vloer, achter de Golden Seats.

Weekendtickets categorie 2 (€125,00) / Dagtickets  categorie 2 (€67,20)
De categorie 2 tickets bevinden zich op de tribune.

Weekendtickets categorie 3 (€115,00) / Dagtickets  categorie 1 (€61,60)
De categorie 3 tickets bevinden zich op het balkon.

Weekendticket rolstoel (€125,00) / Dagticket rolstoel (€67,20)
Het rolstoelplatform bevindt zich op een verhoogd platform achter in de zaal. Let op: rolstoelen zijn alleen telefonisch te bestellen via het gratis nummer 0900-300 1255.

Collector Ticket (€5,95)
Voor C2C: Country to Country is het mogelijk om je ticket te upgraden naar een Collector Ticket. In plaats van een hard copy ticket via de post of een digitaal E-ticket ontvang je dan een mooie gelamineerde pas inclusief lanyard. Je kunt deze tijdens je bestelproces op Ticketmaster aanvinken.
Klik hier voor meer informatie over het Collector Ticket.

 

Bluebird at Pathé

De documentaire Bluebird wordt zondag 8 maart om 13:00 uur getoond in Pathé Arena. De deuren gaan open om 12:30 uur. De film is Engels gesproken en wordt niet ondertiteld. Klik hier voor meer informatie over Bluebird at Pathé.

The Bluebird Cafe at C2C Amsterdam - SOLD OUT
Ter ere van de tweede editie van C2C: Country to Country Amsterdam op zaterdag 7 en zondag 8 maart 2020 vindt op vrijdag 6 maart de eerste Nederlandse editie van The Bluebird Cafe at C2C Amsterdam plaats in de Waalse Kerk in Amsterdam. Tijdens The Bluebird Cafe at C2C Amsterdam spelen Charles Esten, Noah Schnacky en Tony Arata in een intieme setting voor een kleine groep liefhebbers. Dit concert bestaat uit vrije zitplaatsen. 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER