Praktische informatie C2C

nieuws overzicht
Praktische informatie C2C
04 Maart 2020Praktische informatie C2C

CLICK HERE FOR ENGLISH.

Op deze pagina vind je meer praktische informatie rondom je bezoek aan C2C: Country to Country.

TIJDSCHEMA
Deuren open 7 maart: 16.00 uur
Aanvang 7 maart: 16.15 uur

Deuren open 8 maart: 15.00 uur
Aanvang 8 maart: 15.20 uur

Klik hier voor het volledige tijdschema. Bij de ingang zijn programmaboekjes te verkrijgen met daarin het tijdschema.

VIP-INGANG [alleen voor bezoekers met een VIP-ticket]
De VIP-ingang bevindt zich op een andere locatie dan de reguliere ingang. Als je voor AFAS Live staat met je gezicht naar de reguliere ingang, dan vind je de VIP-ingang aan de rechterkant. De ingang wordt aangegeven met 'VIP CHECK-IN’ bordjes.

Bij binnenkomst ontvang je je VIP-merchandise en een weekendbandje. Dit bandje geeft, samen met je ticket, toegang tot C2C: Country to Country op zondag. Let op: zonder bandje heb je geen toegang op zondag. Op zondag mag je ook via de reguliere ingang naar binnen (op vertoon van je bandje).

VIP-MERCHANDISE [alleen voor bezoekers met een VIP-ticket]
In je VIP-tas vind je diverse VIP-artikelen. Je VIP T-shirt kun je ophalen bij de merchandisestand (in de algemene entreehal) in ruil voor de coupon die in je tas zit. We raden je aan om dit zo snel mogelijk na binnenkomst te doen.

WEEKENDBANDJE [alleen voor bezoekers met een weekendticket]
Bij binnenkomst ontvang je een weekendbandje. Dit bandje geeft, samen met je ticket, toegang tot C2C: Country to Country op zondag. Let op: zonder bandje heb je geen toegang op zondag. 

INDELING FESTIVAL
Tijdens Country to Country is AFAS Live opgedeeld in twee 'area's'. Het eerste gedeelte, de isla Talent Stage, is te vinden op de eerste etage en in de isla Talent Stage zijn alleen staanplaatsen. Er zijn hier geen gereserveerde stoelen en er is een gelimiteerde capaciteit. Voor de shows in de Black Box (Main Stage) is er sprake van een vaste, gereserveerde zitplaats. U vindt uw rij- en stoelnummer terug op uw ticket. 

We vragen echter om uw begrip dat de kans aanwezig is dat mensen voor hun eigen stoel gaan staan om te dansen tijdens optredens van de artiesten op de Main Stage. Het is enkel toegestaan om voor je eigen stoel te staan en dansen, niet om vooraan bij het podium te gaan staan. Security zal hier op toezien.

SIGNEERSESSIES
Naast de merchandisestand (in de algemene entreehal) vinden signeersessies plaats. Het schema vind je terug op het bord bij de signeersessietafel.

AFAS LIVE: OV, PARKEREN & TASSEN
Met het OV naar AFAS Live

AFAS Live is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het station Amsterdam Bijlmer ArenA ligt op twee minuten loopafstand van AFAS Live in de ArenApoort. De reis naar AFAS Live kun je het beste plannen met behulp van www.9292.nl.

Met de auto naar AFAS Live
Kom je met de auto? Meer informatie over de route en parkeren vind je hier: www.afaslive.nl/route-p/auto.

Wat mag ik meenemen naar AFAS Live?
Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar binnen te nemen in AFAS Live. De lockers en garderobe zijn niet beschikbaar voor grote tassen, we raden dan ook aan om grote tassen thuis te laten. Kleine tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik zijn wel toegestaan en mogen mee naar binnen. Ook kunnen de lockers en garderobe gebruikt worden voor het opbergen van kleine tassen en jassen.

De overige items zijn ook niet toegestaan:
- Eigen eten & drinken
- Professionele video-, foto- of andere opnameapparatuurVoor een volledige lijst verwijzen we je graag naar de huisregels van AFAS Live. Klik hier voor de huisregels.

AFAS LIVE: HORECA & BETALEN
Tijdens C2C: Country to Country kun je bij diverse horecapunten in de venue terecht voor een uitgebreid food-aanbod. Er is ook een vegan, glutenvrij en vegetarisch aanbod beschikbaar. Vragen over allergenen of vegan aanbod kun je ter plaatse aan de medewerkers stellen.

Bij AFAS Live kun je alleen cashless (bankpas of creditcard) betalen. Dit kan bij alle barren en foodstands. Je kunt cashless betalen als je beschikt over Maestro, VISA, Mastercard en VPay.

Betaal je liever contant? Dan kun je een prepaid betaalpas halen. Deze pas is verkrijgbaar aan de kassa’s, en deze kun je vervolgens gebruiken om te betalen bij de barren en foodstands in AFAS Live. Je kunt deze kaart aanschaffen met cash, creditcard of bankpas. Bij de kassa helpen ze je graag.

SOCIAL MEDIA
Ben jij er bij? Meld je dan aan voor het Facebook-event [klik hier], zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste updates. Vergeet niet om ons te taggen in jullie foto’s en filmpjes (@c2cfestivalnl of #c2cfestivalnl).

Voor onze FAQ en het contactformulier kun je op 'lees meer’ klikken.

UPDATE I.V.M. CORONAVIRUS
AFAS Live & Greenhouse Talent volgen nauwgezet de richtlijnen en adviezen van de WHO en het RIVM. Op basis hiervan is het doorgaan van evenementen in AFAS Live niet in gevaar. Bezoekers, medewerkers en deelnemers worden geïnstrueerd de adviezen van WHO en RIVM nauwkeurig op te volgen:
- Was je handen regelmatig
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
- Gebruik papieren zakdoekjes

Klik hier voor de laatste informatie.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER